fbpx
Charleroi răsplătește prin calitate

Ce este o brățară tennis?

Ce este o brățară tennis?
Este o brățară formată dintr-un model care conține o așezare simetrică a diamantelor sau a pietrelor prețioase, legate printr-un lanț subțire de metal prețios, aur 14K, 18K sau platină.
De obicei, pietrele incluse în aceste brățări au aceeași dimensiune, formă, culoare și claritate.
Inițial, brățările tennis erau de fapt cunoscute ca „brățări cu diamante în linie”, cu toate acestea, denumirea aceasta este înlocuită acum cu aceea de brățară tennis.

De unde provine denumirea de brățară tennis?
În timpul US Open din 1987, jucătoarea de tenis Chris Evert și-a pierdut brățara cu diamante George Bedewi, în timpul unui meci. Aceasta le-a cerut oficialilor să întrerupă jocul pentru a-și căuta brățara, iar datorită popularității create de acest eveniment public, brățările tennis au căpătat notorietate mult mai mare, devenind, astfel, în zilele noastre, o bijuterie emblematică ce nu trebuie să lipsească de pe mâna doamnelor și domnilor care apreciază diamantele și cunosc faptul că acestea sunt cea mai sigură investiție.

Cum să porți o brățară tennis?
O asemenea piesă poate fi introdusă în variate stiluri vestimentare. De la varianta originală a celebrei tenismene, la ținuta casual, office sau elegantă, alături de un colier cu diamante și cercei asemenea.
Te întrebi cum să porți o brățară tennis cu un ceas?
Adăugarea unui ceas în combinație, la aceeași încheietură, creează un stil elegant, ținând cont că ceasul trebuie purtat mai sus pe braț decât brățara.

Brățările tennis, ideale pentru setul de bijuterii al miresei.
În diferite zone ale României și nu numai, mirele este cel care oferă bijuteriile de nuntă alesei sale și tot el este cel care își împodobește mireasa cu bijuteriile oferite. De aceea, recomandarea este ca alegerea acestora să fie în stilul clasic, care să reziste modei în timp și pe care viitoarea doamnă să le poată accesoriza în orice combinație vestimentară. Brățara tennis este o opțiune excelentă.

Un aspect fundamental de care este necesar să ținem cont în alegerea brățărilor tennis, este calitatea diamantelor. Pentru a-și valoriza rentabilitatea în timp, dar și pentru a vă bucura de strălucirea perfectă a lor, este necesar să optați pentru diamantele transparente și strălucitoare: culoare D, E, F, G claritate FL, IF, VVS, excelent cut și verry good cut.

Share the Post:
0