fbpx
Charleroi răsplătește prin calitate

Service și garanție

Termenul de garanție pentru bijuteriile din aur, platină și argint este de 2 ani, respectiv 6 luni pentru cele din colecția ”Flex”.  Nu se acordă garanție pentru produsele care au fost deteriorate din cauza purtării necorespunzătoare sau din motive diferite privitoare la defectele de material sau de confecționare a bijuteriilor. Furnizorul și producătorul vor evalua fiecare caz de acest tip.

Autenticitatea calității metalului aur 14k (585%), aur 18k (750%), platină (950%), argint 925%, cât și a pietrelor prețioase din montură este garantată pe viață.

Produsul poate fi schimbat cu un altul, o singură dată, în termen de 30 de zile de la data achiziției, în cazul bijuteriilor aflate în stoc. Prezentarea Certificatului de garanție este obligatorie, a bonului fiscal sau a facturii și numai dacă produsul nu a fost purtat și nu are semne de uzură cauzate de păstrărea necorespunzătoare.

Drepturile consumatorului sunt reglementate de OUG nr. 140/2021.

Metalul prețios își poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.

În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.

Prin garanția oferită se asigură drepturile consumatorului, conform OUG nr. 140/2021 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și conform OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.

Perioada de service

Pentru bijuteriile care conțin diamante și alte pietre prețioase acordăm o perioadă de service de 15 zile, în cazul desprinderii acestora în perioada de garanție. Valabilitatea acestei măsuri este condiționată de prezentarea diamantului sau a pietrei prețioase desprinse.

Charleroi oferă 5 ani garanție pentru țintuirea diamantelor. În cazul verighetelor, vor fi înlocuite gratuit dacă vina aparține producătorului.

0